Categoriearchief: Nieuws

Rolschaatsvereniging S.E.O. viert haar diamanten jubileum

Zestig jaar. Zolang bestaat Rolschaatsvereniging Sport En Ontspanning (S.E.O.) in 2018. Volgens het gezegde vier je dan een diamanten jubileum. Ons jubileumjaar willen we dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We organiseren een jubileumweekend dat start op zaterdag 31 maart om 14.00 uur met een rolschaatsmarathon. Gedurende 24 uur rolschaatsen er minimaal drie leden tegelijkertijd. Daarnaast is er volop vertier, voor jong én oud, maar we verklappen nog niet te veel. Iedereen is van harte uitgenodigd om het jubileum samen met ons te vieren, op zaterdag 31 maart tussen 14.00 uur en 19.00 uur en van 21.30 uur tot 00.00 uur, en op zondag 1 april van 08.00 uur tot 14.00 uur in MFC het Kloosterhof te Hoogerheide. We hopen u te mogen verwelkomen tijdens ons jubileumweekend, en uiteraard ook bij onze show die dit jaar op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober zal plaatsvinden.

Lid worden?

Vanwege de voorbereidingen van onze show in oktober 2018 zijn we helaas genoodzaakt om per 1 januari 2018 een ledenstop te hanteren. Wil je lid worden van onze vereniging? Als je ons een berichtje stuurt via info@seoweb.nl zetten we je op de wachtlijst en word je geïnformeerd als je kunt komen voor een proefles! We hopen op jullie begrip.

Welkom op de website van Rolschaatsvereniging S.E.O.

Wij zijn een gezellige Rolschaatsvereniging waarbij als belangrijkste doel geldt dat we de rolschaatssport (en dan wel het kunstrijden in het bijzonder) beoefenen op een recreatieve basis. Het plezier wat de leden hebben in de sport staat voorop. Dit zonder harde competitie. Ontspanning door inspanning. Wij zijn een vereniging die nu 60 jaar bestaat en een begrip is in de omgeving. Iedere twee jaar verzorgen wij een fantastische rolschaatsshow in de sporthal van MFC het Kloosterhof te Hoogerheide.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.